søndag den 25. november 2018

Julen 2018

I denne søde Jule tid

Så nærmer den søde tid sig og der skal pyntes op. Det er vi gået i gang med og er allerede nået langt, dog mangler lidt et par enkelt ting endnu.
Her er lidt udpluk af hvad vi har lavet af dekorationer i år.

Når man har små folk er glas kugler på juletræet ikke det bedste, så er det godt man kan hænge dem et andet sted hvor de kan være med til at skabe et nyt udtryk hen over spisebordet

Enkelt og nem fad anretning mellem spisestue og køkken


Årets gave æske ide. I denne æske skal der gemmens en julegave til min elsket kone. Hvad det er må hun vente med at se til den 24 dec ;-)

Årets advents krans, blev noget anderledes end tidligere år. En halm krans bundet ind i hessen også er farverne holder i brune nuancer, men en støvet grøn bånd. Masser af kogle og andre gode ting fra naturen er med i den brune nuance.  Lidt grønt er der også i den i form af thuja og gran, men de sider ikke fast så de kan tages ud og skiftes til nyt næste år. Altså en krans som kan bruges flere år i træk hvis man vil. 
Dette års største jule projekt er denne juletræ lavet af kugler. I sommers gik jeg i gang med at bestille kugler hjem fra Kina af mange omgang for at have nok. Der er brugt kugler i 6, 4 og 3 cm størelse. Der mangle dog lidt endnu, men indtil videre er der nok brugt omkring de 600 til 700 kugler. Alle i plast. Den er ca 190 cm høj. Formen er lavet med pu-skum først og der limes kuglerne på. Den regner jeg med skal bruges nogle år frem i tiden. 

Håber i som ser denne blog kan bruge det til at få lidt inspiration til jeres jule dekorationer i år. Glædelig Jul


1 kommentar:

  1. Hej Therkild
    Flotte dekorationer du laver, jeg er ikke så skrap til den slags, men jeg beundrer din tålmodighed med kuglerne på dit projekt.
    Vh Lisbeth

    SvarSlet